Virtualna priprema za porod

30,00 100,00 

Obriši
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Priprema za porod je puno više od odabira rodilišta i pakiranja torbe. Porod je vjerovatno fizički najzahtjevniji zadatak s kojim ste se ikad susreli, ali isto tako zadatak koji ćete sigurno pamtiti cijeli život.

U vrijeme kad se milioni misli roji u glavi buduće majke (pa i tate, imamo pozive i od zabrinutih tata ❤️) – imati nekog koga možete pozvati i priupitati “sitnice” koje život znače je jako bitno.

Ekipa Prirodnog poroda je organizirala i uslugu virtuelne pripreme za porod – interaktivno mjesto koje je dostupno u cijeloj Evropi i svijetu – INTERNET.

Vaša edukatorica je Dolores Radonić Dolisa, certificirana instruktorica tečaja pripreme za porod i savjetnica za dojenje. Jedna je od začetnica neovisne škole pripreme za porod Baby Bump, u kojoj na interaktivan način priprema trudnice za porod, dojenje i period postpartuma . Tijekom posljednje četiri godine postojanja škole, stotine zadovoljnih polaznica škole pripremalo se za porođaj prema njezinim smjernicama.

To je ujedno motiv i garancija iza koje stoji ova ponuda.

Što je bitno znati?

Porod je fiziološki proces tijela, na kojeg utječu hormoni. Što još može utjecati na porod? Šta ako počne na ovaj ili onaj način, što mi je najbolje činiti? Koje su faze poroda? Kada krenuti u rodilište? Kako sebi olakšati? Kako disati? Kako mi partner može pomoći? Šta me čeka u rodilištu? I šta nakon toga? Kako se pripremiti za uspješno dojenje i “preživjeti” postpartum? – samo su neka od pitanja na koja ćemo odgovarati tijekom pripreme.

Odličan porod dogodi se uz odličnu pripremu.

Počnite već danas!

 

 

Dodatne informacije

TERMIN

1 termin, 2 termina, 3 termina, 4 termina